• +90 312 939 82 00

İş Sağlığı ve Güvenliği, Mahall Bomonti sponsorluğunda İzmir’de tartışıldı

16 EKI

İş sağlığı ve güvenliği, 11-13 Ekim tarihleri arasında 5’inci kez İzmir’de tartışıldı. Bu yıl da Türkiye'nin önde gelen köklü kuruluşlarından Türkerler Holding'in desteği ile düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi’nde ulusal ve uluslararası firmalar, iş güvenliği alanındaki deneyim ve uygulamalarını paylaştı. Mahall Bomonti İzmir’in ana sponsor olduğu zirve, iş sağlığı ve güvenliği kültürünün gelişmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Türkerler Holding İş Güvenliği Şefi Caner Cehiz, “Türkerler Holding, İnşaat sektörüne liderlik eden bir marka olarak, iş sağlığı ve güvenliğine yüksek düzeyde önem veriyor. Konu özelinde aldığımız tedbirler, ekipmanlarımız ve hizmetlerimiz örnek teşkil edecek nitelikte.” açıklamasıyla iş sağlığı ve güvenliğinin sorumluluk gerektirdiğini vurguladı.

İş sağlığı ve güvenliğini masaya yatıran 5’inci İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi, Türkiye’nin önde gelen köklü kuruluşlarından Türkerler Holding’in hayata geçireceği Mahall Bomonti İzmir projesi ana sponsorluğunda düzenlendi. Ulusal ve uluslararası pek çok şirket ile iş sağlığı ve güvenliği uzmanının konuşmacı olarak yer aldığı Zirve’de başarılı uygulamalar ve deneyimler paylaşıldı. 11- 13 Ekim tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşen Zirve’ye ana sponsor olarak destek veren Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Atilla Sezgin, “Türkerler Holding olarak, çok uzun zamandır inşaat sektörünün içerisindeyiz. Deneyimlerimizle iş sağlığı ve güvenliği özelinde sektörü yönlendirecek pozisyondayız. Mahall Ankara, Çiftçi Towers ve Mahall Bomonti İzmir projelerinde en önem verdiğimiz konu iş sağlığı ve güvenliği . çünkü iyi bir projenin temelleri sağlamlıkla ve çalışanlarını önemsemekle atılır. Önümüzdeki dönem planlarımızda da iş sağlığı ve güvenliğini daha fazla geliştirmek, yaptıklarımızın üzerine daha fazlasını katmak üzerine çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diyerek Türkerler Holding’in iş sağlığı ve güvenliğine verdiği önemin altını birkez daha çizdi.

Türkerler Holding İş Güvenliği Şefi Caner Cehiz ise; “Türkerler Holding’in 5. İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi ana sponsorluğunu üstlenme sebebi konunun önemi hakkında sektöre liderlik etmekti. Biz iş sağlığı ve güvenliği konusunda gerek teknik uygulama gerekse eğitim açısından tüm sorumluluklarını yerine getiren bir firmayız. Bu konuda çalışmalarımız, dünyadaki yenilikleri de takip ederek her daim sürüyor. Deneyimlerimizi bu yönde geliştiriyoruz. İş sağlığı ve güvenliğinin tüm sektörlerde önemsenmesini arzu ediyoruz. Çalışmalarımızın sektörlere örnek olmasını umuyoruz.” diye konuştu. İş sağlığı ve güvenliği uygulamalarının ve deneyimlerinin katılımcılarla paylaşıldığı Zirve’de, çalıştay, panel ve oturumların yanı sıra teknik gezilerle tarih ve kültür gezileri de düzenlendi.